Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Bacalhau à Gomes de Sà

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 23 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    8 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 600 g Nesolená treska uvarená pod tlakom

  • 600 g Zemiaky uvarené pod tlakom

  • 5 cl Olivový olej

  • 2 tenký plátok Cibuľa

  • 3 strúč. Nasekaný cesnak

  • 1 Červená paprika nakrájaná na pásiky

  • 2 pl Nasekaná petržlenová vňať

  • 2 pl Nasekaná pažítka

  • 60 g Čierne olivy

  • 1 kôra Citrón

  • 4 Vajcia uvarené natvrdo, olúpané a nakrájané na 4 časti

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /5

Pripravte si ingrediencie. Zemiaky sceďte a tresku zbavte kože.

  • 600g Nesolená treska uvarená pod tlakom
  • 600g Zemiaky uvarené pod tlakom

Krok 2 /5

Do nádoby pridajte olivový olej, papriku, cibuľu a cesnak.

  • 5cl Olivový olej
  • 2tenký plátok Cibuľa
  • 3strúč. Nasekaný cesnak
  • 1 Červená paprika nakrájaná na pásiky

Krok 3 /5

Nechajte smažiť 4 minúty, potom pridajte ostatné suroviny okrem vajec a nechajte smažiť ďalšie 2 minúty.

  • 600g Nesolená treska uvarená pod tlakom
  • 600g Zemiaky uvarené pod tlakom
  • 5cl Olivový olej
  • 2tenký plátok Cibuľa
  • 3strúč. Nasekaný cesnak
  • 1 Červená paprika nakrájaná na pásiky
  • 2pl Nasekaná petržlenová vňať
  • 2pl Nasekaná pažítka
  • 60g Čierne olivy
  • 1kôra Citrón
  • Soľ, korenie

Krok 4 /5

Tlakové varenie

Krok 5 /5

Podávajte v zapekacej miske. Ozdobte vajíčkami uvarenými natvrdo.

  • 4 Vajcia uvarené natvrdo, olúpané a nakrájané na 4 časti