Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Bolognese v štýle šéfkuchára

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    45 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 720 g Mleté hovädzie mäso

  • 1.5 Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno

  • 300 g Mrkva nakrájaná na tenké plátky

  • 900 g Nakrájané paradajky a paradajkové coulis

  • 100 ml Červené víno

  • 150 g Prúžky slaniny

  • Soľ a korenie

  • 3 pl Rastlinný olej

  • 3 g Nasekaný cesnak s odstráneným klíčkom

  • 90 g Zeler nakrájaný tenké plátky

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /8

Nakrájajte cibuľu.

Krok 3 /8

Cesnak zbavte klíčku.

Krok 4 /8

Do nádoby nalejte olivový olej.

Krok 5 /8

Mäso opečte do hneda. Pridajte slaninu, cibuľu a mrkvu.

Krok 6 /8

Nalejte víno. Pridajte rozdrvené paradajky, zeler a cesnak. Ochuťte soľou a korením.

Krok 7 /8

Doba varenia: 45 minút

Krok 8 /8

Servírujte s cestovinami.