Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Celý smažený morský vlk s rybacou omáčkou

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 37 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    17 min
  • Chladenie
    10 min

Suroviny

2 os.

  • 1 Galangal (15 g)

  • 2 strúč. Cesnak

  • 1 tyč. Citrónová tráva

  • 1 Celý morský vlk (zbavený šupín a vnútorností)

  • Soľ

  • 2 pl Palmový cukor

  • 2 pl Rybia omáčka

  • 2 pl Voda

Príslušenstvo

  • Gril
    Gril

Príprava

Krok 1 /5

Ošúpte a nakrájajte kúsok galangalu na tretiny. Ošúpte strúčiky cesnaku a rozrežte ich na polovicu. Odstráňte klíčky. Stonku citrónovej trávy rozrežte pozdĺžne na polovicu a potom na tretiny. Vnútro ryby okoreňte a vložte do nej plnku.

  • 1 Galangal (15 g)
  • 2strúč. Cesnak
  • 1tyč. Citrónová tráva
  • 1 Celý morský vlk (zbavený šupín a vnútorností)
  • Soľ

Krok 2 /5

Vložte tanier do spotrebiča a nastavte program GRIL na 200 °C, aby sa predhrial na 10 minút.

  • Gril

Krok 3 /5

Po dokončení predhrievania vložte rybu do fritézy Easy Fry s grilovacím tanierom a spustite program GRIL pri 200 °C na 7 minút.

  • 1 Celý morský vlk (zbavený šupín a vnútorností)
  • Gril

Krok 4 /5

Medzitým v malej miske zmiešajte palmový cukor, rybiu omáčku a vodu.

  • 2pl Palmový cukor
  • 2pl Rybia omáčka
  • 2pl Voda

Krok 5 /5

Rybu podávajte na tanieri s omáčkou. Pri krájaní ponorte rybu do omáčky. Dobrú chuť!

  • 1 Celý morský vlk (zbavený šupín a vnútorností)
  • 2pl Palmový cukor
  • 2pl Rybia omáčka
  • 2pl Voda