Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Horčicové kura a karfiol

Hodnotenie 3 hviezdičiek (priemer)

3/5 -

  • Celkový čas 13 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    3 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 4 Kuracie filety

  • 2 pl Olej na varenie (rastlinný alebo olivový)

  • 150 ml Voda

  • 2 čl Práškový kurací vývar

  • 100 ml Nízkotučná smotana (kyslá smotana)

  • 2 pl Horčica (žltá alebo celozrnná)

  • 700 g Umytý karfiol

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /6

Pripravíme si suroviny.

  • 4 Kuracie filety
  • 2pl Olej na varenie (rastlinný alebo olivový)
  • 150ml Voda
  • 2čl Práškový kurací vývar
  • 100ml Nízkotučná smotana (kyslá smotana)
  • 2pl Horčica (žltá alebo celozrnná)
  • 700g Umytý karfiol
  • Soľ, korenie

Krok 2 /6

Umyjeme a na 1-2 cm časti nakrájame karfiol. Do hrnca nalejeme olej.

  • 2pl Olej na varenie (rastlinný alebo olivový)
  • 700g Umytý karfiol

Krok 3 /6

Filety opečieme na 5 minút. Vyberieme z hrnca. Pridáme vodu, vývar, smotanu a horčicu. Privedieme do varu.

  • 4 Kuracie filety
  • 150ml Voda
  • 2čl Práškový kurací vývar
  • 100ml Nízkotučná smotana (kyslá smotana)
  • 2pl Horčica (žltá alebo celozrnná)

Krok 4 /6

Pridáme karfiol. Poukladáme na kura. Dochutíme soľou a korením.

  • 700g Umytý karfiol
  • Soľ, korenie

Krok 5 /6

Varenie pod tlakom.

Krok 6 /6

Servírujeme.