Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Karbonáda

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 40 min
  • Príprava
    5 min
  • Varenie
    35 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 300 g Hovädzie mäso

  • 1.5 Cibule

  • 50 g Slanina

  • 2 pl Arašidový olej

  • 250 ml Čierne pivo

  • 0.5 pl Hnedý cukor

  • Soľ, korenie

  • 0.5 Bobkový list

  • 1 štip. Tymián

  • 20 g Perník

Príprava

Krok 1 /7

Pripravíme si suroviny.

  • 300g Hovädzie mäso
  • 1.5 Cibule
  • 50g Slanina
  • 2pl Arašidový olej
  • 250ml Čierne pivo
  • 0.5pl Hnedý cukor
  • Soľ, korenie
  • 0.5 Bobkový list
  • 1štip. Tymián
  • 20g Perník

Krok 2 /7

Na drobno nakrájame cibuľu.

Krok 3 /7

Do hrnca nalejeme olej.

  • 2pl Arašidový olej

Krok 4 /7

Z každej strany opečieme kus hovädzieho mäsa. Vyberieme. Pridáme cibuľu. Pridáme slaninu a opečieme do hneda.

  • 300g Hovädzie mäso
  • 1.5 Cibule
  • 50g Slanina

Krok 5 /7

Do hrnca pridáme kúsky hovädzieho mäsa, potom pridáme pivo, hnedý cukor, tymián a bobkový list. Dochutíme soľou a korením.

  • 300g Hovädzie mäso
  • 250ml Čierne pivo
  • 0.5pl Hnedý cukor
  • Soľ, korenie
  • 0.5 Bobkový list
  • 1štip. Tymián

Krok 6 /7

Varíme pod tlakom.

Krok 7 /7

Pridáme opečený, na kocky nakrájaný zázvor. Servírujeme.

  • 20g Perník