Kurča Hibachi
- Celkový čas 29 min
- 15 min
Príprava - 14 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
4 g Kura
3 pl Sezamový olej
2 pl Ustricová omáčka
1.5 pl Nasekaný čerstvý zázvor
3 Cesnak
6 pl Sójová omáčka
1 kôra Limetka
1.5 pl Sezamové semienka
3 Šalotky
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Do nádoby nalejte 250 ml vody.
Krok 3 /8
Do nádoby vložte parný kôš s kuracím mäsom.
Krok 4 /8
Tlakové varenie
Krok 5 /8
Kuracie mäso vyberte a nakrájajte na malé kocky.
Krok 6 /8
Do nádoby pridajte sezamový olej.
Krok 7 /8
Kuracie mäso opečte dozlatista a potom na 2 minúty pridajte ostatné prísady.
Krok 8 /8
Podávajte s pečenou kapustou bok choy, ryžou alebo rezancami.