Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Losos Parmentier

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 30 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    10 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 250 g Lososové filety bez kože a kostí

  • 500 g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky

  • 2 Ošúpané a na jemno nakrájané šalotky

  • 1 pl Umytý a nasekaný kôpor

  • 40 g Maslo

  • 8 cl Voda

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /4

Pripravíme si suroviny.

  • 250g Lososové filety bez kože a kostí
  • 500g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky
  • 2 Ošúpané a na jemno nakrájané šalotky
  • 1pl Umytý a nasekaný kôpor
  • 40g Maslo
  • 8cl Voda
  • Soľ, korenie

Krok 2 /4

Na panvicu položíme šalotky, maslo, kôpor, zemiaky, vodu, soľ a korenie. Lososa položíme na naparovací košíka a ten na panvicu. Dochutíme soľou a korením.

  • 250g Lososové filety bez kože a kostí
  • 500g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky
  • 2 Ošúpané a na jemno nakrájané šalotky
  • 1pl Umytý a nasekaný kôpor
  • 40g Maslo
  • 8cl Voda
  • Soľ, korenie

Krok 3 /4

Varenie pod tlakom.

Krok 4 /4

Do misky nakrájame lososa. Primiešame obsah panvice. Pokryjeme ním lososa.

  • 250g Lososové filety bez kože a kostí