Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Ruský boršč

ratings.0

0/5 -

  • Celkový čas 1 h
  • Príprava
    30 min
  • Varenie
    30 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 250 g Na kocky nakrájané hovädzie pliecko

  • 50 g Slanina

  • 200 g Ošúpaná a na kocky nakrájaná cvikla

  • 100 g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky

  • 1 pl Rajčinové pyré

  • 0.5 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa

  • 2 Bobkový list

  • 1 pl Slnečnicový olej

  • 350 ml Voda alebo hovädzí vývar

  • Na podávanie plnotučná kyslá smotana

Príprava

Krok 1 /6

Pripravíme si suroviny.

  • 250g Na kocky nakrájané hovädzie pliecko
  • 50g Slanina
  • 200g Ošúpaná a na kocky nakrájaná cvikla
  • 100g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky
  • 1pl Rajčinové pyré
  • 0.5 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa
  • 2 Bobkový list
  • 1pl Slnečnicový olej
  • 350ml Voda alebo hovädzí vývar
  • Na podávanie plnotučná kyslá smotana

Krok 2 /6

Do hrnca nalejeme olej.

  • 1pl Slnečnicový olej

Krok 3 /6

Opečieme kocky mäsa spolu so slaninou. Pridáme cibuľu, spolu zamiešame a varíme cca 5 minút.

  • 250g Na kocky nakrájané hovädzie pliecko
  • 50g Slanina
  • 0.5 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa

Krok 4 /6

Pridáme zvyšné suroviny (okrem smotany). Pridáme soľ, korenie a zamiešame.

  • 200g Ošúpaná a na kocky nakrájaná cvikla
  • 100g Ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky
  • 1pl Rajčinové pyré
  • 2 Bobkový list
  • 350ml Voda alebo hovädzí vývar

Krok 5 /6

Varenie pod tlakom.

Krok 6 /6

Vyberieme bobkový list a mäso. Zamiešame a následne podávame pokrytý rozdrobeným mäsom a smotanou.

  • Na podávanie plnotučná kyslá smotana