Tradičné anglické raňajky
- Celkový čas 25 min
- 10 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
180 g Mini klobásky alebo chipolaty, nakrájané na 3 kusy
4 plát. Bravčový bôčik
2 Stredne veľké vajcia
10 g Maslo na hrianku
2 Stredne veľké rajčiny nakrájané na polovice
1 pl Olivový olej
2 štip. Provensálske korenie
Soľ, korenie
200 g Pečené fazule
Príprava
Krok 1 /3
Zapneme spotrebič. Zapneme nádobu 1. Vyberieme program MANUÁLNY pri 200 °C na 7 minút. Poukladáme zľahka maslom namazané krajce chleba na dosku nádoby 1, potom na každom krajci urobíme jamku s dvoma plátkami slaniny. Do stredu rozbijeme vajce. Zapneme nádobu 2. Vyberieme program MANUÁLNY pri 200 °C na 15 minút. Dáme 4 polovice rajčín do nádoby 2, pokropíme olivovým olejom a posypeme provensálskymi bylinkami. Pridáme klobásy vedľa rajčín.
Krok 2 /3
Stlačíme SYNC, aby sa oboje dovarili súčasne. Stlačením tlačidla ŠTART začneme variť oboje.
Krok 3 /3
Na panvici ohrejeme pečené fazule a anglické raňajky podávame na doske s hriankou, klobásami, rajčinami a pečenými fazuľami.