Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Treska obaľovaná v quinoe

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 26 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    11 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 400 g Quinoa

  • 1 Zeleninový vývar

  • 3 Šalotky

  • 2 Mrkva

  • 500 ml Voda

  • 1 pl Olej

  • 4 Treska

  • 4 pl Strúhanka

  • 2 pl Nastrúhaný syr

  • 1 pl Petržlenová vňať

  • 2 pl Olej

  • Soľ

  • Korenie

Príslušenstvo

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Príprava

Krok 1 /5

Na tento recept potrebujeme veko EXTRA CRISP. Pripravíme si suroviny.

  • 400g Quinoa
  • 500ml Voda
  • 1pl Olej
  • 4 Treska
  • 4pl Strúhanka
  • 2pl Nastrúhaný syr
  • 1pl Petržlenová vňať
  • 2pl Olej
  • Soľ
  • Korenie

Krok 2 /5

Do hrnca pridáme vodu, quinou, mrkvu a šalotky. Dochutíme soľou a korením.

  • 400g Quinoa
  • 500ml Voda
  • Soľ
  • Korenie

Krok 3 /5

Varíme pod tlakom

Krok 4 /5

Pridáme olej a premiešame. Položíme tresku do quinoy. Posypeme strúhankou, syrom a petržlenom. Na rybu nalejeme trochu oleja.

  • 1pl Olej
  • 4 Treska
  • 4pl Strúhanka
  • 2pl Nastrúhaný syr
  • 1pl Petržlenová vňať
  • 2pl Olej

Krok 5 /5

Nasadíme veko Extra Crisp, nastavíme manuálny režim na 9 minút pri teplota 200 °C.

  • Extra Crisp