Špargle Veloute

Špargle Veloute

Polievky

  • 4

    Počet ľudí

  • Lacné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 700 g špargľových hlavičiek z konzervy (zelených alebo bielych)
  • plná šálka kuracieho vývaru
  • 20 cl nízkotučnej smotany
  • 2 vaječné žĺtky
  • biele korenie
  • lyžica čerstvo nasekanej pažítky

Príprava

Dajte špargľu nakrájanú na 3 až 4 cm dlhé kúsky do nádoby vybavenej nožom na mixovanie (bez šťavy).

Mixujte 15 sekúnd v polohe 2, potom pridajte čerstvú smotanu, šálku vývaru, šťavu zo šparglí, 2 žĺtky a korenie.

Mixujte 10 sekúnd a potom zahrievajte 5 minút na malom plameni.

Ozdobte pažítkou a podávajte.

Produkty značky Tefal na prípravu vášho receptu
  • Easy Soup
    Easy Soup

    Príprava polievok nebola nikdy jednoduchšia!

    zistite viac