Baklažánový chlieb

Baklažánový chlieb

Príloha

  • 4

    Počet ľudí

  • Lacné

    Cena

  • Stredné

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 1 kg baklažánu
  • 2 alebo 3 červené papriky (podľa veľkosti)
  • 2 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 vajcia
  • 5 suchárov
  • 2 štipky provensálskych byliniek
  • paradajková omáčka (ako príloha)

Príprava

Z baklažánu a paprík odstráňte konce bez toho, aby ste ich ošúpali.

Nakrájajte ich spolu s cesnakom a cibuľou a dajte na kovovú podložku tlakového hrnca.

Do spodnej časti nalejte 2 poháre vody, uzatvorte a nechajte mierne variť 10 minút po tom, ako ventil začne syčať.

Nasaďte nôž na misku Rondo, potom pridajte zeleninu bez šťavy.

Pridajte cibuľu, cesnak, vajcia, strúhané sucháre, soľ a korenie a 2 štipky provensálskych bylín.

Zmes mixujte 15 až 20 sekúnd pri maximálnej rýchlosti.

Vyberte nôž a uhlaďte povrch zmesi.

Dajte na 30 minút do rúry pri nastavení termostatu na stupeň 6 (stredný ohrev).

Podávajte horúce s paradajkovou omáčkou ako prílohou.