Bravčové steaky s parmezánom

Bravčové steaky s parmezánom

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 4 vykostené bravčové steaky
  • 2 polievkové lyžice hladkej múky
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 1 čajová lyžička cukru
  • 1 rozšľahané vajce
  • 75 g strúhaného čerstvého parmezánu

Príprava

Narežte bravčové steaky na rovnaký tvar.

Zmiešajte múku s korením a cukrom.

Obaľte steaky v okorenenej múke.

Ponorte do vyšľahaných vajec a rovnomerne obaľte v parmezáne.

Fritujte 7 až 8 minút.

Zbavte prebytočného tuku a podávajte s čerstvou paradajkovou omáčkou.