Cukety plnené hubami a ryžou Basmati

Cukety plnené hubami a ryžou Basmati

Príloha

  • 4

    Počet ľudí

  • Lacné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 4 cukety (ktoré sa zmestia do parného košíka)
  • 240 g uvarenej bielej ryže Basmati
  • 120 g húb (šampiňónov, kozákov alebo hríbikov)
  • 1 polievková lyžica strúhaného parmezánu
  • 1 polievková lyžica olivového oleja
  • ½ zväzku lístkov koriandra, nasekaných
  • 40 g sušených paradajok v oleji, nakrájaných na kocky
  • jemná morská soľ a mleté čierne korenie

Príprava

Odrežte oba konce cukety a vydlabte stred. Zmiešajte ryžu Basmati, huby, parmezán, olivový olej, koriander a na kocky nakrájané sušené paradajky. Naplňte cukety touto zmesou. Vložte do parného košíka.

Parte 15 minút s predjedlom a dezertom.

Ihneď podávajte.