Fazuľa Cannelloni so šalátom z kozieho syra

Fazuľa Cannelloni so šalátom z kozieho syra

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 250 g sušenej fazule Cannelloni (namočenej 1 hodinu vo vriacej vode)
  • 2 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja
  • 1 polievková lyžica čerstvo vytlačenej citrónovej šťavy
  • 1 čajová lyžička sušených lístkov oregana
  • 4 polievkové lyžice lístkov čerstvého koriandra (odstrihnutých nožnicami)
  • 3 polievkové lyžice plocholistej petržlenovej vňate (odstrihnutej nožnicami)
  • 1/4 čajovej lyžičky drvenej červenej papriky (vločky štipľavej červenej papriky)
  • 250 g kozieho syra nakrájaného na 1 cm kocky, soľ a čerstvo namleté čierne korenie.

Príprava

Namočte fazuľu do vriacej vody na jednu hodinu pred varením (ak nepripravujete tento pokrm v tlakovom hrnci, fazuľa musí byť namočená cez noc).

Dôkladne opláchnite a sceďte strukoviny namočené v sladkej vode.

Dajte fazuľu do tlakového hrnca s 1,2 l vody.

Použite 2. úroveň tlaku.

Prikryte pokrievkou a priveďte až na úroveň plného tlaku.

Znížte teplotu a varte 17 minút.

Odstavte hrniec zo zdroja tepla a bez otáčania voliča tlaku nechajte pri izbovej teplote, kým kontrolka poistky nezhasne. Sceďte fazuľu.

Do stredne veľkej misky dajte teplú fazuľu a všetky zostávajúce prísady, premiešajte, aby sa spojili.

V prípade potreby dochuťte a podávajte, kým je pokrm teplý.