Formičky s kuracou pečeňou s omáčkou z homárov

Formičky s kuracou pečeňou s omáčkou z homárov

Predjedlá

  • 4

    Počet ľudí

  • Nákladné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 250 g kuracích pečienok
  • 100 ml mlieka
  • 3 vajcia
  • 50 ml (3 PL) portského vína
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 4 PL polievky z homárov (z konzervy)
  • 4 polievkové lyžice smotany na šľahanie

Príprava

Nakrájajte kuraciu pečeň na kocky. Dajte do hrnca mlieko, portské a pečeň. Priveďte do varu na 1 minútu. Dajte do nádoby kuchynského robota. Pridajte vajcia. Ochuťte a nechajte 2 minúty spracovať.

Pretlačte cez sitko. Rozdeľte medzi 4 maslom vymastené formičky a varte 13 – 14 minút v parnom košíku. Príprava omáčky z homárov: priveďte polievku z homárov do varu. Ochuťte. Vyklopte formičky na ohriaty tanier. Oblejte omáčkou a podávajte vriace.