Francúzsky toast z briošky s kokosom a ananásom

Francúzsky toast z briošky s kokosom a ananásom

Dezert

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 4 plátky briošky 2 cm hrubé
  • 2 vajcia
  • 40 cl kokosového mlieka
  • ½ ananásu
  • 25 g cukru
  • 2 x 30 g masla
  • práškový cukor alebo strúhaný kokos na ozdobenie

Príprava

Ananás olúpte a odstráňte vláknité jadro. Nakrájajte na 8 porcií. Rozpusťte 30 g masla. Pridajte cukor. Opečte v ňom plátky ananásu.

Rozšľahajte vajcia a kokosové mlieko. Plátky briošky namočte do tejto zmesi.

Na panvici rozpusťte zostávajúce maslo. Plátky briošky opečte na oboch stranách.

Francúzsky toast z briošky podávajte s plátkami karamelizovaného ananásu navrchu.

Ozdobte práškovým cukrom alebo strúhaným kokosom.

Produkty značky Tefal na prípravu vášho receptu
  • DUETTO_1_thumbnail_RO.png
    Duetto

    Šikovné na jednoduché použitie

    zistite viac