Horúce medové hrozno

Horúce medové hrozno

Dezert

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 32 zelených alebo čiernych bobúľ hrozna, rozrezaných na polovicu
  • 2 čajové lyžičky tekutého medu
  • 1 vanilkový struk
  • 4 malé kopčeky vanilkovej zmrzliny
  • 20 g pistácií, nasekaných

Príprava

Hrozno rozdeľte do šálok. Pridajte med a vanilkový struk, potom prikryte viečkami. Šálky vložte do košíka č. 3

Parte 15 minút s predjedlom a hlavným jedlom.

Po uvarení zložte viečka. Na hroznovú zmes dajte kopček vanilkovej zmrzliny a posypte pistáciami.