Hríbikovo-cesnakové palacinky

Hríbikovo-cesnakové palacinky

Hlavný chod

  • 6

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

Ingrediencie

  • 60 g masla
  • 250 g zmiešaných hríbikov
  • 1 strúčik cesnaku, nasekaný nadrobno
  • soľ a čierne korenie
  • 1 polievková lyžica čerstvej petržlenovej vňate, nasekanej nadrobno
  • čerstvý parmezán

Príprava

Pomocou tradičného postupu si pripravte 6 – 8 palaciniek a udržujte ich teplé na plytkej ohňovzdornej servírovacej mise v rúre pri teplote 190 °C.

Na veľkej panvici rozpusťte maslo a 5 minút restujte huby s cesnakom.

Pridajte soľ, čierne korenie a petržlenovú vňať a pokračujte ešte ďalšiu minútu v smažení.

Plnku rozdeľte na palacinky. Zrolujte a uložte do jednej vrstvy.

Pred podávaním natrite každú palacinku rozpusteným maslom a posypte parmezánom.

Produkty značky Tefal na prípravu vášho receptu
  • DUETTO_1_thumbnail_RO.png
    Duetto

    Šikovné na jednoduché použitie

    zistite viac