Hrianky so šunkovou penou

Hrianky so šunkovou penou

Predjedlá

  • 6

    Počet ľudí

  • Lacné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

Ingrediencie

  • 300 g bravčovej šunky
  • 75 g majonézy
  • 1 č. lyž. sladkej
  • papriky
  • čierne korenie
  • soľ
  • 1 francúzska bageta alebo veka
  • nakladané uhorky a petržlenová vňať

Príprava

Do nádoby robota s hnetacím nožom vložte bravčovú šunku, majonézu, sladkú papriku, soľ a čierne korenie. Vyšľahajte dohladka tak, že zvoľte rýchlosť 4 a pozvoľna po 5 sekundách pridajte až rýchlosť 10.

Bagetu nakrájajte na plátky a tie opečte v hriankovači alebo na panvici dozlata, natrite penou a ozdobte plátkami uhorky a petržlenovou vňaťou. Dochuťte soľou a čiernym korením.

TIP: Uhorku nahraďte baraními rohmi alebo olivami.