Kráľovské krevety s mätou

Kráľovské krevety s mätou

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 20 celých kráľovských kreviet s chvostíkmi, olúpaných so zachovanými chvostíkmi
  • 40 g čerstvého zázvoru, olúpaného a nakrájaného
  • 12 lístkov čerstvej mäty (nechajte si niekoľko na ozdobu)
  • 60 g zelenej fazuľky
  • 2 polievkové lyžice červenej cibule, nakrájanej
  • 4 drevené špajle (10 až 15 cm)
  • omáčka z manga, ryžového octu a ovocia yuzu
  • soľ a mleté čierne korenie

Príprava

Na každú špajľu napichnite 5 kreviet. Zmiešajte zázvor, mätu, cibuľu a zelenú fazuľku a túto zmes rozložte na varnú podložku. Navrch dajte špízy s krevetami. Ochuťte.

Parte 15 minút s hlavným jedlom a dezertom.

Krevety podávajte na tanieri s oblohou zo zelenej fazuľky, zázvoru a mäty. Prelejte omáčkou z manga, ryžového octu a ovocia yuzu. Ozdobte vetvičkou mäty.