Kurací vývar

Kurací vývar

Polievky

  • 4

    Počet ľudí

  • Lacné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 1 kurací skelet
  • 1 cibuľa
  • 1 mrkva
  • 1 pór
  • štipka soli

Príprava

Cibuľu, mrkvu a pór ošúpte a nakrájajte nahrubo. Kurací skelet rozdeľte na menšie kusy.

Zeleninu, kurací skelet a 1,5 l vody vložte do nádoby robota s miešacím nadstavcom. Pridajte soľ a na 50 minút spusťte program Pomalé varenie P2 pri teplote 95 °C.

Podávajte horúce.

TIP: Množstvo zeleniny upravte podľa chuti. Tento vývar použite na rizoto (č. 2, 98 alebo 242), polentu (č. 38) alebo do omáčok.