Medailóniky z bravčovej panenky s dijonskou horčicou a zeleninovými prúžkami

Medailóniky z bravčovej panenky s dijonskou horčicou a zeleninovými prúžkami

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 16 medailónikov z bravčového karé, rátajte s cca 120 g na osobu
  • 2 čajové lyžičky oleja z vlašských orechov
  • 1 polievková lyžica dijonskej horčice
  • 200 ml smotany
  • 2 mrkvy nakrájané na prúžky v tvare cestovín typu Tagliatelle
  • 1 zeler nakrájaný na prúžky v tvare cestovín typu Tagliatelle
  • 2 cukety, zelené vnútro nakrájané na prúžky v tvare cestovín typu Tagliatelle
  • soľ a mleté čierne korenie

Príprava

Na panvici zahrejte olej a bravčové medailóniky dobre opečte na oboch stranách. Potrite ich horčicou a položte do žiaruvzdornej porcelánovej, keramickej alebo plastovej misky. Pridajte smotanu. Okolo poukladajte zeleninové prúžky a nádobu vložte do parného košíka.

Parte 15 minút s predjedlom a dezertom.

Do stredu každého taniera dajte zeleninové prúžky a navrch položte bravčové medailóniky. Okolo okraja vytvorte tenkú líniu z omáčky.