Miešané hlavičky špargle s vajciami

Miešané hlavičky špargle s vajciami

Predjedlá

  • 6

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 300 g zelených špičiek špargle
  • 300 g bielych špičiek špargle
  • 3 vajcia
  • 3 PL olivového oleja
  • 1 ČL balzamikového octu
  • nasekaná čerstvá krkoška
  • soľ a mleté čierne korenie.

Príprava

Hlavičky špargle dajte na rošt misky vybavenej pripínacou rukoväťou a parte 15 minút. Varte vajcia natvrdo 18 minút, schlaďte a ošúpte. Nakrájajte ich. Pripravte si francúzsky dressing. Olivový olej a balzamikový ocot nalejte do fľaše. Zatvorte ju a pretrepte. Pridajte nakrájané natvrdo uvarené vajcia.

Rozdeľte dva druhy špargle na taniere, zalejte francúzskym dressingom a posypte nasekanou trebuľkou. Podávajte.