Mokrý čokoládový koláč

Mokrý čokoládový koláč

Dezert

  • 4

    Počet ľudí

  • Lacné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 125 g čokolády
  • 125 g masla
  • 4 vajcia
  • 100 g krupicového cukru
  • 100 g múky

Príprava

Misku na ryžu vyložte potravinárskou fóliou.

Oddeľte vajcia.

Vymiešajte maslo.

Vo vodnom kúpeli rozpusťte čokoládu, vmiešajte maslo a žĺtky.

Prisypte cukor a múku a zľahka primiešajte rozšľahané bielky.

Zmes nalejte do misky na ryžu.

Misku na ryžu prikryte potravinárskou fóliou a vložte do parnej nádoby.

Parte 35 minút.

Nechajte mierne vychladnúť.

Vypnite.