Morské plody s koktailovou omáčkou

Morské plody s koktailovou omáčkou

Hlavný chod

  • 8

    Počet ľudí

  • Nákladné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 300 g ryby (treska alebo losos)
  • 400 g kreviet
  • 400 g nakrájaných kalmárov alebo chobotničiek
  • 3 rozšľahané vajcia
  • 300 g múky
  • 400 g strúhanky
  • 200 g majonézy
  • 30 g paradajkového kečupu
  • 1½ PL červeného vína
  • soľ, cukor
  • citrón
  • slnečnicový olej na smaženie

Príprava

Rybu a morské plody opláchnite a nakrájajte na kocky (na veľkosť sústa), potom ich pokvapkajte citrónovou šťavou a trochu osoľte.

Kúsky ryby posypte múkou, namočte ich do rozšľahaných vajec a obaľte v strúhanke. Smažte ich na panvici ActiFry, najlepšie na slnečnicovom oleji.

Zmiešajte majonézu, kečup, červené víno, soľ a korenie, aby sa vytvorila jemná omáčka so sladkou chuťou. Podávajte so šalátom alebo inou čerstvou zeleninou.