Octový nálev s hrebenatkami, pučeným paštrnákom a marakujou

Octový nálev s hrebenatkami, pučeným paštrnákom a marakujou

Predjedlá

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 400 g paštrnáka (alebo kvaky), očistených a nakrájaných na kocky
  • 12 veľkých hrebenatiek bez ikier, lúpaných
  • dužina alebo pyré z 1 marakuje
  • 1 polievková lyžica olivového oleja
  • 1 mango, nakrájané na kocky
  • 10 g (2 čajové lyžičky) masla
  • soľ a mleté čierne korenie

Príprava

Na varnú podložku dajte paštrnák a mušle.

Parte 15 minút s predjedlom a dezertom. Medzitým zmiešajte dužinu z marakuje s olivovým olejom a mangom.

Keď sú mušle a paštrnák uvarené, rozmačkajte paštrnák vidličkou a podávajte s mangovou omáčkou. Pridajte maslo, soľ a korenie. Podávajte na tanieroch.