Pilaf s ryžou

Pilaf s ryžou

Príloha

  • 4

    Počet ľudí

  • Lacné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 2 odmerky alebo 300 g ryže Basmati alebo Thai
  • 400 ml kuracieho alebo zeleninového vývaru
  • 1 nadrobno nakrájaná cibuľa
  • 50 g masla
  • soľ

Príprava

Ryžu opláchnite pod tečúcou vodou. Do misy dajte maslo, nakrájanú cibuľu, ryžu a vývar.

Zľahka osoľte, ale dávajte pozor, aby ste priveľa neosolili, najmä v prípade, že použijete bujóny. Dobre premiešajte.

Prikryte pokrievkou a zapnite. Prístroj sa po približne 16 minútach varenia automaticky prepne na režim „udržiavanie teploty“.