Pohár s kuracou pečeňou a hruškami

Pohár s kuracou pečeňou a hruškami

Predjedlá

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 200 g neuvarených kuracích pečienok
  • 1 štipka cukru
  • 1 štipka strúhaného muškátového orieška
  • 1 hruška, olúpaná a pokrájaná na kocky
  • 2 krajce viaczrnného alebo celozrnného chleba, nakrájané na kocky
  • 4 hrubé krajce tmavého chleba, opečené
  • soľ, korenie

Príprava

Z kuracej pečene odstráňte tmavé vrchné žilky a nakrájajte ju na kúsky s veľkosťou sústa. Ochuťte cukrom, muškátovým orieškom, osoľte a okoreňte. Kúsky kuracej pečene dajte do šálok, pričom ich ukladajte striedavo s hruškami a chlebom nakrájanými na kocky tak, aby sa vytvorili vrstvy. Tesne uzavrite viečkami.

Parte 15 minút s hlavným jedlom a dezertom.

Po uvarení zložte viečka. Nechajte vychladnúť a podávajte s opekaným tmavým chlebom.