Ryba s cesnakom a karí

Ryba s cesnakom a karí

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Nákladné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 800 g filé z morského čerta
  • 6 paradajok
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 PL karí
  • 3 PL smotany
  • 1 PL koriandra
  • 10 cl vody
  • soľ a mleté čierne korenie

Príprava

Morského čerta nakrájajte na veľké kocky. Paradajky olúpte, zbavte semienok a nakrájajte na kocky. Cesnak prelisujte. Nastavte termostat na 100 °C v režime Pomalá príprava.

Do misy dajte paradajky, cesnak, korenie karí a vodu. Ochuťte. Hrniec prikryte pokrievkou a nechajte pomaly mierne variť 10 minút.

Pridajte morského čerta a varte ešte 15 minút. Prilejte smotanu a pridajte koriander. Premiešajte a podávajte.