Rybací hamburger

Rybací hamburger

Predjedlá

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 250 g uvareného a nadrobno nakrájaného bieleho rybieho filé
  • 1 rozšľahané vajce
  • 250 ml hustej šľahačkovej smotany so zníženým obsahom tuku
  • 1 zväzok pažítky, nasekanej
  • 4 hrubé plátky uvareného zemiaka
  • 2 cibule, nakrájané na veľmi tenké plátky
  • 4 plátky veľkej paradajky
  • soľ a mleté čierne korenie
  • vetvičky rozmarínu na ozdobu

Príprava

Studenú rybu zmiešajte so soľou, korením a vajcom. Vmiešajte dostatočné množstvo smotany, aby sa získala pevná konzistencia na udržanie tvaru. Pridajte pažítku. Rozdeľte na 4 diely a vytvarujte placky. Na každý zemiakový plátok dajte cibuľu a rybaciu placku.

Parte 15 minút.

Navrch poukladajte plátky paradajky a ihneď podávajte. Ozdobte malou vetvičkou rozmarínu.