Steak z lososa s feniklom a citrónovo-maslovou omáčkou

Steak z lososa s feniklom a citrónovo-maslovou omáčkou

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 4 x 150 g steakov z lososa
  • 3 ČL semienok fenikla
  • 100 g masla
  • šťava z 1 citróna
  • soľ a mleté čierne korenie.

Príprava

Okoreňte steaky z lososa a posypte semienkami fenikla. Steaky z lososa dajte na rošt misky vybavenej pripínacou rukoväťou a parte 10 až 12 minút.

Rozpusťte maslo a pridajte citrónovú šťavu. Odstráňte zo steakov kožu a uložte ich na zohriaty servírovací tanier.

Prelejte ich citrónovo-maslovou omáčkou. Podávajte.