Syrový koláč s bobuľami

Syrový koláč s bobuľami

Dezert

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 4 sušienky z lineckého cesta alebo perníky, rozdrvené
  • 140 g čerstvých zmiešaných bobúľ (čierne ríbezle, černice, maliny)
  • 2 vajcia
  • 30 g krupicového cukru
  • 200 ml nízkokalorického smotanového syra typu Philadelphia
  • 120 g čerstvého syra (20 % tuku)

Príprava

Sušienky rozdeľte do šálok a natlačte ich na dno každej šálky. Pridajte zmiešané bobule.

Vajcia s cukrom vyšľahajte do svetlej a hustej peny, potom pridajte smotanový a čerstvý syr.

Zmes rozdeľte do šálok a prikryte viečkami. Dbajte na to, aby ste ich príliš nenaplnili, aby hmota pri varení nepretiekla. Šálky vložte do košíka č. 3. Parte 20 minút. Tento dezert má mať pri podávaní izbovú teplotu.