Teľacie rezne s paradajkovou omáčkou

Teľacie rezne s paradajkovou omáčkou

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 4 teľacie rezne
  • 110 g strúhaného parmezánu
  • ochutená múka
  • 200 g čerstvej strúhanky z bieleho pečiva
  • čerstvá paradajková omáčka
  • nasekaná čerstvá bazalka
  • Na obal: 1 vajce, 1 polievková lyžica oleja, soľ a korenie.

Príprava

Rezne rovnomerne naklepte. Zmiešajte parmezán a strúhanku. Pripravte si cestíčko z vajca tak, že ho vyšľaháte s 1 polievkovou lyžicou oleja, soľou a korením.

Teľacie rezne poprášte ochutenou múkou, namočte ich do vyšľahaného vajíčka a posypte strúhankou. Dajte najmenej na 30 minút schladiť.

Fritujte približne 5 až 7 minút. Dobre osušte. Podávajte s čerstvou paradajkovou omáčkou ochutenou trochou nasekanej bazalky.