Treska na kuriatkach

Treska na kuriatkach

Hlavný chod

  • 2

    Počet ľudí

  • Nákladné

    Cena

  • Stredné

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 2 steaky z tresky (každý 120 – 140 g)
  • 250 g kuriatok
  • 10 g horčice
  • 5 byliek estragónu
  • 1 pol. lyž. olivového oleja
  • soľ
  • čierne korenie

Príprava

Huby umyte a nakrájajte na plátky. Steaky z tresky položte každý doprostred štvorca papiera na pečenie 20 × 20 cm. Rybu potrite horčicou a navrch položte kuriatka. Pridajte byľky estragónu a olivový olej. Ochuťte soľou a čiernym korením. Balíčky uzavrite.

Do nádoby robota vlejte vodu po značku 0,7 l. Balíčky dajte do naparovacieho koša a vložte do nádoby robota. Na 15 minút spusťte program Para.

Po ukončení programu podávajte s ryžou.

TIP: Z kuriatok sa počas varenia môže uvoľňovať tekutina, čo je obvyklé. Kuriatka môžete nahradiť rajčinami.