Tuniaková nátierka

Tuniaková nátierka

Predjedlá

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Veľmi ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

Ingrediencie

  • 250 g tuniaka vo vlastnej šťave
  • 100g masla
  • 100g majonézy
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • 1 veľký zemiak
  • 2 uvarené vajíčka
  • 2 pol. lyž. plnotučnej horčice
  • soľ
  • čierne korenie

Príprava

Do robota s nožom Ultrablade vložte cibuľu, tuniaka, majonézu, ošúpaný zemiak, vajíčka a horčicu.

Všetko premiešajte rýchlosťou 10 počas 30 sekúnd a dochuťte soľou a čiernym korením.

Podávajte na hriankach, bagete alebo chlebe, ozdobte nakrájanou pažítkou.