Vyprážané fašírky

Vyprážané fašírky

Hlavný chod

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Stredné

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

  • yes

    Výživné a chutné

Nutritious & Delicious
Výživové hodnoty 

Whether it is good, healthy and convenient: in the kitchen, you want everything! With Nutritious & Delicious recipes, reconcile gustatory pleasure and balanced diet is finally easy. Tefal offers you innovative cooking appliances and unique recipes that maintain the best nutritional value of foods.

Ingrediencie

  • 600 g mletého mäsa (zmes teľacieho a bravčového: a to v pomere 60 % a 40 %)
  • 1 čajová lyžička mletej rasce
  • 2 krajce chleba
  • 100 g syra „Kashkaval“ (bulharský tvrdý syr)
  • 4 alebo 5 vetvičiek petržlenovej vňate
  • 1 vajce
  • hladká múka

Príprava

Namočte chlieb do teplej vody, potom ho stlačte, aby sa odstránila všetka prebytočná tekutina. Nasekajte petržlenovú vňať a vyšľahajte vajcia. Pridajte všetky tieto prísady spolu s rascou do mletého mäsa, potom dobre premiešajte.

„Kaškaval“ nakrájajte na kocky, potom v dlani formujte malé fašírky, do stredu každej fašírky dajte kocky syra.

Presvedčte sa, či sú fašírky správne uzavreté, aby sa zabránilo vytekaniu syra v priebehu varenia . Fašírky vyváľajte v múke, potom ich vyprážajte podľa vybraného programu.