Zeleninovo-kuracia kôpka

Zeleninovo-kuracia kôpka

Predjedlá

  • 4

    Počet ľudí

  • Priemerné

    Cena

  • Ľahké

    Náročnosť

  • Čas prípravy

  • Čas varenia

Ingrediencie

  • 300 g kuracích pŕs
  • 150 ml smotany
  • 100 g mrkvy
  • 50 g fazuľových strukov
  • 50 g hrášku
  • 50 g cukrovej kukurice
  • soľ a mleté čierne korenie.

Príprava

Nakrájajte kuracie mäso na kúsky a spolu so smotanou, soľou a korením ho dajte do misky kuchynského robota.

Mixujte 2 minúty pri maximálnej rýchlosti.

Mrkvu a fazuľu nakrájajte na kocky.

Všetku zeleninu varte 5 minút v parnej miske. Zeleninu a kuracie mäso jemne zmiešajte.

Naplňte 4 maslom vymastené formičky.

Prikryte potravinárskou fóliou a varte 20 minút v parnej miske.

Nechajte vychladnúť.

Preklopte na tanier.