Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Šalotku ošúpte a nakrájajte nahrubo. Vložte do misy kuchynského robota s krájacím nožom a spracujte 10 sekúnd rýchlosťou 11. Krájací nôž vymeňte za miešací nadstavec. Vlejte olivový olej a na 7 minút spusťte program Pomalé varenie P1 pri teplote 130 °C (bez zátky veka).
4 minúty pred koncom programu pridajte ryžu. 1 minútu pred koncom programu pridajte biele víno.
Po ukončení programu vlejte kurací vývar, spusťte na 22 minút program Pomalé varenie P3 pri teplote 95 °C a do veka vložte zátku. 10 minút pred koncom varenia pridajte hrášok.
Po ukončení programu pridajte parmezán a nakrájanú šunku a zľahka premiešajte. Dochuťte a ihneď podávajte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Nájdite online a offline predajcov.