Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Potrite rebierka suchou horčicou a osoľte. Zahrejte olej na panvici a osmažte rebierka z každej strany.
Zmiešajte víno, cukor, sójovú omáčku, ocot a zázvor. Nalejte do hrnca a miešajte, aby na dne hrnca neostali prilepené žiadne časti jedla. Použite 2. úroveň tlaku.
Prikryte pokrievkou a priveďte až na úroveň plného tlaku. Varte 15 minút. Nastavte volič tlaku do polohy vypúšťania pary alebo dajte hrniec pod studenú tečúcu vodu.
Rebierka dajte na ohriaty tanier. Na prípravu omáčky zmiešajte kukuričnú múku s trochou vody a vmiešajte do šťavy. Priveďte za stáleho miešania do varu, kým omáčka nezhustne. Ak je omáčka príliš riedka, pridajte ešte kukuričnú múku a opäť zohrejte. Ak je omáčka veľmi hustá, pridajte trochu vriacej vody. Rebierka prelejte omáčkou.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.