Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Preosejte múku a soľ do veľkej misy. Vmiešajte práškový cukor. Urobte v strede jamku, pridajte vajíčka a nalejte polovicu mlieka. Vymiešajte na hladké cesto.
Vmiešajte zostávajúce mlieko, aby ste získali pomerne husté cestíčko.
V prípade potreby pridajte viac mlieka.
Zahrejte malé množstvo oleja na panvici Tefal s nepriľnavým povrchom. Lyžicou dávkujte cestíčko na panvicu cca 5 cm od seba. Keď sa začnú na povrchu objavovať bubliny a zmes si začne sadať, obráťte ju a opekajte druhú stranu do zlatista.
Lievance zo zostávajúceho cestíčka pripravujte rovnakým spôsobom. Podávajte buď horúce, alebo studené, potreté maslom a džemom. Cestíčko postačí na približne 10 – 12 lievancov.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.