Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Hrozienka namočte deň vopred do Kirsche alebo rumu zmiešaného s 200 ml horúcej vody.
Nasledujúci deň dajte mlieko a droždie do nádoby robota s hnetacím nožom a ohrejte 3 minúty rýchlosťou 5 pri teplote 35 °C. Do nádoby robota pridajte vajce, múku, soľ, cukor a mäkké maslo nakrájané na kocky a spusťte program Cesto P2.
Formu na bábovku potrite maslom a na dno dajte mandle. Do zmesi zapracujte stierkou naložené hrozienka. Dajte do formy, prikryte utierkou a nechajte 2 hodiny odpočívať.
Rúru predhrejte na 170 °C. Pečte 25 – 30 minút. Nechajte vychladnúť, vyklopte a pred podávaním posypte práškovým cukrom.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.