Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Baklažán očistite a nakrájajte.
Do otvoreného hrnca nalejte vriacu vodu a osoľte ju.
Pridajte baklažán.
Použite 1. úroveň tlaku.
Prikryte pokrievkou a priveďte k tlaku.
Varte 10 minút a nastavte volič tlaku do polohy vypúšťania pary alebo dajte hrniec pod studenú tečúcu vodu.
Medzitým nakrájajte cibuľu a zľahka ju spolu s cesnakom a štipľavou paprikou osmažte na masle v panvici.
Podlejte malým množstvom vody, aby sa prísady nepripálili. Stiahnite zo zdroja tepla a hrniec prikryte, aby zostal teplý. Uvarený baklažán sceďte a pridajte ho do hrnca.
Pri nízkej teplote miešajte drevenou vareškou, až kým sa baklažán nezredukuje na pyré. Ochuťte.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.