Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Hovädzie filety nakrájajte na kocky 3 až 4 cm dlhé.
Mrkvu olúpte a nakrájajte ju nadrobno. Cibuľu olúpte a nakrájajte ju nadrobno.
Mäso opražte v horúcom oleji. Odstavte (kocky by mali byť ešte nedopečené).
Deglazujte pomocou červeného vína a vypečenú šťavu zozbierajte.
Pridajte slaninu a zeleninu. Pridajte múku a miešajte, aby sa prísady obalili.
Pridajte kytičku byliniek a korenín a štipku cukru a dochuťte soľou a mletým čiernym korením. Premiešajte.
Tlakový hrniec zatvorte a nechajte variť 10 minút, kým ventil nezačne pískať.
Po uvarení vložte mäso späť do omáčky. Nechajte ho 1 až 2 minúty ohrievať.
Žemle zohrejte v rúre.
Do žemlí vložte mäso.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.