Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Pistácie posekajte nahrubo. Syr nakrájajte na tenké prúžky. Mušle marinujte v malom množstve pistáciového oleja, osoľte a okoreňte. Maslo rozpusťte a zmiešajte ho s olejom.
Navlhčite pláty tenkého cesta touto zmesou.
Z plátov tenkého cesta narežte 3 rovnako veľké kruhy. Do stredu každého kusa cesta položte malú pistáciu.
Navrch dajte jednu mušľu. Ozdobte hoblinkami parmezánu. Prelepte tak, aby sa okolo mušle vytvorila knedľa. Vyprážajte, pričom začnite tou stranou, na ktorej je syr. Vyprážajte na oboch stranách, kým knedle nemajú zlatistú farbu.
Podávajte s rukolou alebo šalátom Mesclun.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.