Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
recipe.details.time.rest
Rúru predhrejte na 180 °C. Ošúpanú cibuľu a mäso nakrájajte na kúsky. Bravčovú sviečkovicu vložte do nádoby robota s krájacím nožom a spracujte 20 sekúnd rýchlosťou 12. Preložte do inej misy.
Cibuľu a petržlenovú vňať vložte do robota a spracujte 10 sekúnd rýchlosťou 12. Pridajte slaninu a teľacie mäso a spracujte 10 sekúnd rýchlosťou 12. Pridajte mleté hovädzie, vajcia a martini, soľ a čierne korenie a spracujte 10 – 20 sekúnd rýchlosťou 12. Medzi jednotlivými krokmi zmes vždy nahrňte stierkou do stredu misy.
Zmes vložte do formy na terinu s vekom a posypte lieskovými orieškami. Pridajte tymian a bobkový list a formu zavrite.
Pečte v rúre 1,5 hodiny. Nechajte stuhnúť 24 – 48 hodín v chladničke. Terinu by ste mali zaťažiť.
TIP: Do tejto teriny môžete pridať kuraciu pečeň.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.