Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Cibuľu olúpte a nakrájajte.
V hrnci zahrejte maslo a mäso a cibuľu osmažte.
Mäso obráťte a pridajte vodu, bylinky a jemne nakrájaný cesnak. Osoľte a okoreňte. Zložte pokrievku a varte 30 – 35 minút po dosiahnutí tlaku. Rýchlo uvoľnite tlak.
Otvorte pokrievku a pridajte fazuľu. Hrniec zatvorte a varte ďalších 5 minút hneď, ako sa dosiahne tlak. Rýchlo uvoľnite tlak.
Šťava z mäsa sa prípadne môže zahustiť kukuričnou múkou a podávať ako mäsová omáčka.
Pred podávaním posypte nasekanou petržlenovou vňaťou.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.