Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Nakrájajte zeleninu na tenké, pravidelné pásiky cca 0,5 cm široké x 9 cm dlhé.
Osoľte a okoreňte obe strany ryby. Filety zrolujte tak, aby sa neotvorili, a zaistite dreveným špáradlom. Spolu so zeleninou vložte do košíka. Roztrúste malé kúsky masla (50 g) na zeleninu. Položte trojnožku na dno hrnca a zalejte 750 ml studenej vody. Odložte košík na vrchnú časť.
Použite 1. úroveň tlaku. Prikryte pokrievkou a priveďte až na úroveň plného tlaku. Varte 4 minúty. Nastavte regulátor tlaku do polohy vypúšťania pary alebo dajte hrniec pod studenú tečúcu vodu.
Pokrievku ihneď otvorte, košík odoberte. Rozpusťte zostávajúce maslo (75 g) a použite ho na potretie ryby a na zeleninu. Ihneď podávajte. Posypte nakrájanou pažítkou.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.