Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Šampiňóny a mäso nakrájajte na tenké plátky. Cibuľu ošúpte a vložte do nádoby robota s krájacím nožom. Spracujte 10 sekúnd rýchlosťou 11.
Krájací nôž vymeňte za miešací nadstavec, pridajte olej a spusťte program Pomalé varenie P1 na 5 minút pri teplote 130 °C. Pridajte mäso, rajčinový pretlak a 2 polievkové lyžice vody. Spusťte program Pomalé varenie P3 na 10 minút pri teplote 100 °C.
Pridajte šampiňóny a papriku. Dochuťte soľou a čiernym korením a zapnite program Pomalé varenie P3 na 10 minút pri teplote 100 °C. Po 5 minútach pridajte smotanu. Podávajte horúce.
TIP: Pokiaľ chcete mäso dobre prevarené, varte dlhšie.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.