Počet ľudí
Cena
Náročnosť
Čas prípravy
Čas varenia
Hrušky zbavte šupky, pričom ich nechajte celé a so stopkami.
Vyberte trojnožku a hrušky postavte vzpriamene na dno hrnca. (Bude to jednoduchšie, ak zarovnáte spodnú časť hrušky).
Posypte cukrom.
Podlejte červeným vínom a citrónovou šťavou so škoricou.
Prikryte pokrievkou a priveďte k tlaku.
Mierne povarte približne 10 minút. Presný čas bude závisieť od veľkosti a zrelosti hrušiek.
Pomaly uvoľnite paru.
Vyberte hrušky z panvice a postavte ich na servírovaciu nádobu.
Odoberte celú škoricu.
Tekutinu nechajte variť, až kým sa nezredukuje asi o polovicu a nestane sa z nej mierny „cukrový roztok“.
Hrušky prelejte omáčkou z červeného vína.
Posypte mandľami a podávajte so šľahačkou.
Vyhľadajte si návod na použitie vašich výrobkov značky Tefal.
Získajte odpovede na svoje otázky.
Naši poradcovia sú vám k službám.